Lunchen

LUNCHEN

Even een kopje koffie met appelgebak en warme cranberrysaus? Een kom soep uit eigen keuken, een gemengde salade met geitenkaasjes, of toch die echte Slagers hamburger met bacon, pesto en grana padano?

Ik zou het wel weten of toch niet, misschien toch zo'n lekker broodje of een salade met zalmsnippers?Neeeee ...... ik neem een ijsje ...... ik geef het op ......

We hebben per seizoen een klein kaartje met voor ieder wat wils.

Voor met name glutenvrije gasten hebben wij een apart lunchkaartje, die de risico's zo goed als uitsluiten. Informeer even bij de medewerkers.

Het is voor ons trouwens niet mogelijk om met elke trend in zelfdiagnose rekening te houden, maar meestal komen we in overleg wel een heel eind.

Voor vragen kun je ons het beste even mailen!


FOTO TERRAS

LUNCHMENU & DRANKENKAART

klik

klikOPENINGSTIJDENklik

Vanaf dit jaar is het café overdag weer dagelijks geopend.

In de weekenden, vakantie's en dus eigenlijk als het hotel ook open is de keuken overdag meestal tot een uur of vier-vijf geopend. Check je het zelf wel even voordat je onze kant op fietst?

Op sommige dagen kan het erg druk zijn rond lunchtijd. Dat is soms fijn voor ons, maar brengt ook wel eens wachttijden mee. Dat doen we dus niet met opzet! En dan gaat er ook wel eens iets mis, dat doen we ook niet met opzet.

Wat we wel fijn vinden is dat je je aan normale huisregels en normen houdt als je hier te gast bent.

Je kunt hier momenteel, binnen alle regels, ook een tafeltje voor binnen reserveren! Tafeltjes op het terras reserveren we niet, dat kun je altijd ter plaatse nog wijzigen als er een plekje vrij is.