Take Away, Lunchen & Dineren 2020

Update 1 juni 2020: Vandaag om 12 uur mogen we weer deels open met het eetcafé en het terras! Alles binnen de richtlijnen RIVM en het horeca-protocol!

De website is nog niet up-to-date, maar dat volgt zo snel mogelijk!

Take Away Loket

Op dit moment hebben wij een take-away loketje dat geopend is van plm. 10.30 - 17.00 uur. Je kunt iets kiezen van een kleine kaart en dan meenemen. De meeste gasten zoeken dan een plekje in de speeltuin om de consumpties te nuttigen of nemen het mee naar bos en strand.

Is het heel rustig, dan volg je gewoon de pijlen op het terras richting het loketje. Lees de voorschriften goed.

Als het iets drukker is dan nemen wij de bestelling al aan het begin van het terras op. Uiteraard binnen alle regels en veiligheidsvoorschriften. Dan kun je daarna doorlopen naar het loket en je bestelling ophalen.

Binnenkort zetten we nog een aantal extra picknickbankjes op ons terrein. Het zou fijn zijn als je bij gebruik hiervan ook iets bij ons besteedt.

Kijk hieronder voor het kaartje van dit moment. We passen de kaart momenteel dagelijks aan, dus hou de website goed in de gaten voor het laatste nieuws!

klik

Vanaf 1 juni !

Vanaf 1 juni mogen we weer overdag open met het eetcafé en het terras.

En het lijkt er op dat het ons ook gaat lukken. Het zal ongetwijfeld even wennen zijn, met alle regels en voorschriften, maar we hebben er vertrouwen in dat we het in goede banen kunnen leiden.

Voordat je het terras op kunt of naar binnen mag houden we eerst het controle-gesprek. Dan zijn de formaliteiten afgehandeld en dat maakt het een stuk makkelijker voor ons.

Op het terras hebben we dan eerst ongeveer 40 zitplaatsen en binnen mogen maximaal 30 gasten verblijven. Daarnaast houden we de take-away ook.

Als alle materialen op tijd geleverd kunnen worden, hebben we dan wel een aangepast terras met meerdere zitplaatsen, waar je veilig en volgens de normen kunt zitten. Zowel voor een kopje koffie als een kleine lunch.

De lunchkaart zal vrijwel hetzelfde zijn als onze Take-Away kaart, maar we serveren het dan natuurlijk wel weer op borden en met gewoon bestek.

De pannenkoeken komen dit jaar voorlopig nog te vervallen, maar verder is er weer meer dan voldoende keuze.

We zijn overdag een combinatie van Posthuys, Subway en MacDonalds. Niks mis mee!

---

Dineren

Van 17.30 tot 19.00 uur kun je 's avonds vanaf 1 juni 2020 wel een plate komen eten, mits je vooraf gereserveerd hebt.

We hebben maar een beperkt aantal zitplaatsen ter beschikking en het maximum aantal personen per tafel is voorlopig 4!

Kijk hiernaast voor de menukaart!

---

Ontbijten

Of misschien wil je een keertje komen ontbijten. Dat kan als we plaats hebben. We serveren een standaard ontbijt aan tafel, verse bonenkoffie en theewater kun je zelf pakken en er zijn een aantal extra gerechtjes tegen betaling verkrijgbaar.


Ontbijt-overzicht 2020

Foto's Loket en Restaurant

2e zaal eetcafé

1e zaal eetcafé

Loketje

Dineren

Tot 1 juni mogen we in het restaurant 's avonds alléén onze eigen hotelgasten laten dineren. Dat kan tussen 17.30 - 19.00 uur. En gaat volgens alle voorschriften zoals die tot 1 juni gelden.

Daarna worden de regels iets versoepeld, we mogen wel weer dichterbij komen, maar de onderlinge afstandsregel blijft 1,5 meter.

De tafeltjes en zitplaatsen staan dus allemaal vrij ver uit elkaar of zijn gescheiden door schermen. En er mogen tot 1 juli maximaal 30 personen in de ruimte verblijven, dat is inclusief bedienende medewerkers.

Wij vragen onze hotelgasten bij het ontbijt al of men 's avonds wil komen eten. Op deze manier kunnen we de voorraden beter plannen, weten we of er nog zitplaatsen over zijn voor de avond en hopen we nog iets van het seizoen te kunnen maken.

Het menu vind je hieronder!

klik