Take Away, Lunchen & Dineren

TAKE AWAY LOKET

Op dit moment hebben wij een take-away loketje dat geopend is van plm. 10.30 - 17.00 uur. Je kunt iets kiezen van een kleine kaart en dan meenemen. De meeste gasten zoeken dan een plekje in de speeltuin om de consumpties te nuttigen of nemen het mee naar bos en strand.

Dat is ook handig als je met meerdere huishoudens bent en daardoor niet in het eetcafé of op het terras bij elkaar mag zitten.

Klik hier voor meer info !


ONTBIJTEN

Misschien wil je een keertje komen ontbijten. Dat kan als we plaats hebben. We serveren een standaard ontbijt aan tafel, verse bonenkoffie en theewater kun je zelf pakken en er zijn een aantal extra gerechtjes tegen betaling verkrijgbaar.

Ontbijt-overzicht 2020


EETCAFE IS OPEN

Sinds 1 juni zijn we weer overdag open met het eetcafé en het terras.

Het is allemaal nog even wennen met de regels en de beperkingen van zitplaatsen en niet te vergeten het onderlinge afstand houden. Maar we hebben er vertrouwen in dat we het voor de zomer allemaal weer in goede banen kunnen leiden.

Vanaf 1 juli hoeft het controlegesprek niet meer. Dat maakt het een stuk makkelijker voor iedereen. We houden wel vast aan de regels die vanaf 1 juli gelden voor de horeca. En daarnaast blijven we tafels en zitplaatsen aanwijzen, zodat er geen onnodig heen en weer lopen op terras of binnen plaats vindt.

Op het terras hebben we nu dan ongeveer 80 zitplaatsen en binnen kunnen maximaal 60 gasten, op veilige afstand verblijven. Daarnaast houden we de Take-away ook.

De lunchkaart zal vrijwel hetzelfde zijn als onze Take-Away kaart, maar we serveren het dan natuurlijk wel weer op borden en met gewoon bestek.

De pannenkoeken komen dit jaar te vervallen, maar verder is er weer meer dan voldoende keuze.

We zijn overdag een combinatie van Posthuys, Subway en MacDonalds.

Klik hier voor meer info !

DINEREN

Van 17.30 - 19.00 uur serveren wij een plateservice. Eenvoudige maar lekkere gerechten voor een normale prijs.

Klik hieronder voor een overzichtje.

Reserveren is wel nodig. Niet alléén vanwege de protocollen maar ook omdat we niet veel zitplaatsen hebben.

Klik hier voor onze reserveringsapp!

Wij vragen onze hotelgasten bij het ontbijt al of men 's avonds wil komen eten. Op deze manier kunnen we de voorraden beter plannen, weten we of er nog zitplaatsen over zijn voor de avond en hopen we nog iets van het seizoen te kunnen maken.

Vandaag of morgen volgt de complete plate-kaart nog!


klik