Overnachten 2022

RESERVEREN

Maak hieronder je keuze of mail ons als je nog vragen hebt.

----- HOTEL KALENDER 2022 ---- ------- IS ER NOG PLAATS? ------ ----- METEEN RESERVEREN -----

HOTELINFO & ZO

Over de ligging, de route en van alles wat wel, maar ook niet kan.

----- ALGEMENE INFO 2022----- ---- ROUTE & VERVOER 2022 ---- - ANNULERINGSVOORWAARDEN -

WELKOM IN HET POSTHUYS

Sinds 2014 is het weer mogelijk om in het Posthuys te overnachten. In de grote stal hebben we 14 kamers gerealiseerd waarvan we er 11 verhuren. Alle kamers zijn net even anders, boven, beneden, grotere en kleinere kamers.

Met behulp van hout en de bestaande bintconstructie's hebben we in deze oude schuur geprobeerd een gevoel te creëren waarin zowel de huiselijke geluiden als de oorverdovende stiltes thuis horen.

Een uniek plekje midden in een uniek stukje Nederland, waarin wij dagelijks proberen het onze gasten zoveel mogelijk naar de zin te maken.

Geniet voordat de inktzwarte nacht gaat vallen van de vogels die op zoek gaan naar een plekje voor de nacht, de ondergaande zon en het vrije eilandgevoel.


Natuurlijk vinden we het fijn als je rechtstreeks via onze eigen website bij ons boekt. En dat kan ook allemaal zonder aanbetaling of extra kosten!

Klik op de grote button rechtsboven op de pagina en vul stap voor stap de gegevens in. Het is echt heel makkelijk. Zodra je akkoord bent gegaan, krijg je meteen een bevestigingsmail van de reservering en is de kamer geboekt. Makkelijker kunnen we het niet maken!

We hebben trouwens geen 24-uurs receptie en nemen geen telefonische reserveringen aan. Dat is veel te onhandig en voorkomt misverstanden over data en prijzen.

Heb je vragen, opmerkingen of wil je iets bijzonders boeken, mail ons dan op hotel@posthuysvlieland.nl.