Lunchen

LUNCHEN

Even een kopje koffie met appelgebak en warme cranberrysaus? Een kom soep uit eigen keuken, een gemengde salade met geitenkaasjes, echte Slagers hamburger met alles er op en er aan? Of toch liever een nog steeds traditioneel gebakken pannenkoek met spek en kaas.

Ik zou het wel weten of toch niet, die twee kroketjes met dat lekkere bruine stokbroodje?!? Neeeee ...... ik neem een ijsje ...... ik geef het op ......

We hebben per seizoen een klein kaartje met voor ieder wat wils.

Voor met name glutenvrije gasten hebben wij een apart lunchkaartje, die de risico's zo goed als uitsluiten. Informeer even bij onze medewerkers.

Het is voor ons niet mogelijk om met elke trend in zelfdiagnose rekening te houden.

OPENINGSTIJDEN

Vanaf 16 februari 2019 is het café weer dagelijks geopend.

In de weekenden, vakantie's en dus eigenlijk als het hotel ook geopend is de keuken overdag iets langer open. Check je het zelf even voordat je onze kant op fietst?

Tafeltjes reserveren voor de lunch doen we alléén tot 12 uur. Daarna is het gewoon op de bonnefooi. Waarom? Omdat gasten, ondanks een net bordje, er toch gewoon gaan zitten. Die discussie's gaan wij echt niet meer aan.

Op sommige dagen kan het erg druk zijn rond lunchtijd. Dat is soms fijn voor ons, maar brengt ook wel eens wachttijden mee. Dat doen we niet met opzet!

Voor vragen kun je ons altijd even whatsappen op 06-11206587 !

KALENDER CAFE-RESTAURANT 2019

Klik hier!